Presentaties Didactiek en ICT Congres hier downloaden

Presentaties Didactiek en ICT Congres hier downloaden
Het thema van de keynote speech van dit jaar was 'teambuilding in het onderwijs'. Online communities en portals dienen dat wij-gevoel in het Voortgezet Onderwijs en het Middelbaar Beroeps Onderwijs. Met PortalCMS kunnen scholen succesvol onderwijsportals opzetten en onderhouden. Tijdens het Didactiek en ICT congres liet i-Concept zien hoe. Niet geweest? Bekijk de presentaties hier.

Het thema van de keynote speech van dit jaar was 'teambuilding in het onderwijs'.
Online communities en portals dienen dat wij-gevoel in het Voortgezet Onderwijs en het Middelbaar Beroeps Onderwijs. Met PortalCMS kunnen scholen succesvol onderwijsportals opzetten en onderhouden. Tijdens het Didactiek en ICT congres liet i-Concept zien hoe.

Geen tijd gehad om te gaan? De presentaties kunnen hier worden gedownload.

 • Onderwijsportal opzetten met PortalCMS
 • Case: onderwijsportal bij ROC unit Sport en Bewegen
 • i-Concept legt met zijn PortalCMS software een solide maar betaalbare basis voor toepassing in het onderwijs. Daarna worden specifieke wensen in samenwerking geïnventariseerd en uitgewerkt. Deze wensen kunnen slimme koppelingen zijn met reeds geïnstalleerde administratieve systemen tot naadloze integratie van open source software en webapplicaties, zoals Picasa fotoalbums.

  Meer weten? Neem contact op via www.i-concept.nl/contact.

  date_range Gepubliceerd op 20-05-2010 11:05
  person Albert Bausch
  visibility Views: 2583
  chat Reacties: 0
  thumb_upLikes: 0

  Reacties ( 0 )

  Er zijn nog geen reacties

  Reageer

  Log in om te reageren

  Zoek op trefwoord

  close