Gemeentelijke producten en diensten online aanbieden via PortalCMS

Gemeentelijke producten en diensten online aanbieden via PortalCMS

PortalCMS is universeel inzetbaar voor geavanceerde websites en portals, zeker ook voor gemeentelijke websites. Het aanbieden van gemeentelijke producten en diensten geschiedt door middel van informatiecatalogi, waarbij een betreffend eindproduct (bijv. een pdf document) altijd direct kan worden geraadpleegd via een permanente link (bijv Whitepaper Intranet Make or Buy) maar ook altijd via intuïtieve boom- en/of folderstructuren. Uiteraard is zoeken en vinden op trefwoord ook beschikbaar.

PortalCMS is een internetsoftware oplossing, waarmee geavanceerde intranets, websites, webshops en online communities worden beheerd in combinatie met sociale media en veilige koppelingen met achterliggende administratiesystemen.

Hoofdprincipe is dat de gebruiker centraal staat en de informatie op maat wordt aangeboden.

Het aanbieden van gemeentelijke producten en diensten geschiedt door middel van informatiecatalogi, waarbij een betreffend eindproduct (bijv. een pdf document) altijd direct kan worden geraadpleegd via een permanente link (bijv Whitepaper Intranet Make or Buy) maar ook altijd via intuïtieve boom- en/of folderstructuren. Uiteraard is zoeken en vinden op trefwoord ook beschikbaar.

De informatiecatalogus kan door één of meer redactiemedewerkers worden beheerd, zelfs in een "wikipedia-achtige" vorm waarbij tekstsuggesties en reacties van anderen kunnen worden ingevoegd. Voordat een nieuwe invoer officieel wordt gepubliceerd, is er een keuring door een eindredactie mogelijk, met behulp van workflowstappen.

Bij alle of sommige informatieproducten kan er een registratie en/of identificatie verplichting worden ingebouwd, bijvoorbeeld met gebruikmaking van DIGID.

In het voorbeeld met bovenstaande link naar het Whitepaper Document, wordt de bezoeker gevraagd eerst kort te registreren, alvorens het document kan worden gedownload.

Tevens is een koppeling met financiële transacties (bijvoorbeeld, betalen via IDEAL) mogelijk.

Meer informatie of een online demo meemaken? Neem contact op via telefoonnummer 010-4139444 of via het contactformulier. 

date_range Gepubliceerd op 02-09-2010 12:09
person Albert Bausch
visibility Views: 2459
chat Reacties: 0
thumb_upLikes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren

Zoek op trefwoord

close