Mobile app voor vrijwilligers zorg- en welzijnssector

Mobile app voor vrijwilligers zorg- en welzijnssector
Vrijwilligers werven, begeleiden en behouden is een hele uitdaging voor de vrijwilligerscoördinator in de welzijns- en zorgsector. Ondanks alle goede wil van betrokken vrijwilligers is er vaak nog een wereld te winnen op het gebied van tijdige, eenduidige en motiverende communicatie. Helaas krijgt dit vanuit het budget zelden prioriteit. Dat hoeft nu geen belemmering meer te zijn want PortalCMS subsidieert een aantrekkelijke oplossing.

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een eigen smartphone en de nieuwe generaties vrijwilligers hebben die zeker. Professioneel gebruik van de privé smartphone is alom geaccepteerd en ingeburgerd. Echter, er mag ook weer niet te lichtzinnig over worden gedacht. Zo wil je als privé eigenaar geen zware of belemmerende apps op je telefoon en andersom wil je als professionele organisatie geen problemen met privacy of virusverspreiding binnen je netwerk. De technologie achter de PortalCMS Teamwork app is juist zodanig gekozen dat bovenstaande risico's worden omzeild of voorkomen. Voor organisaties in de welzijns- en zorgsector is met diezelfde insteek een speciale vrijwilligers app ontwikkeld waarmee de communicatie en samenwerking met en tussen vrijwilligers een flinke positieve boost krijgt.

Tijdige, eenduidige en motiverende communicatie wordt een stuk makkelijker en minder arbeidsintensief.

Voordelen van de PortalCMS vrijwilligers app

  • Communicatie via de app is veilig en voldoet wel aan de privacy wet (een Whatsapp-groep niet).
  • De app is direct en gratis te downloaden en geschikt voor iPhone en Android.
  • Alle vrijwilligers kunnen elkaar via de app vinden, contacteren, helpen, complimenten geven en ervaringen uitwisselen.
  • De app is eenvoudig uit te breiden met organisatiespecifieke functionaliteit bijvoorbeeld met een eenvoudige agenda/planning functie.

PortalCMS subsidieert de vrijwilligers app met 50 procent speciaal voor ANBI-organisaties. Afhankelijk van het aantal gebruikers kunnen de kosten dalen tot 4 cent per gebruiker per maand.

Vraag nu hier direct om een kosteloze demo-app.

date_range Gepubliceerd op 14-03-2019 10:08
person Albert Bausch
visibility Views: 1631
chat Reacties: 0
thumb_upLikes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren

Zoek op trefwoord

close