Alle Philips producten krijgen een app

Alle Philips producten krijgen een app
Nou misschien niet alle gloeilampen, maar wel veel huishoudelijke apparaten worden met een app uitgerust omdat de consument daar nu eenmaal om vraagt en aan gewend raakt. Een goede trend voor totaaloplossing PortalCMS voor portals en mobile apps.

Philips heeft bekend gemaakt dat het nagenoeg al haar nieuwe huishoudelijke apparaten gaat koppelen aan slimme digitale toepassingen. Het Nederlandse bedrijf verwent haar bezoekers met vele nieuwtjes op haar stand tijdens de IFA in Berlijn, dè beurs voor consumentenelectronica en huishuidelijke toepassingen. Zo toont het onder meer de HomeCooker neXt, waarbij via een app allerlei kant-en-klare recepten kunnen worden ingeladen. De app stuurt vervolgens kookinstructies naar het kookapparaat. Het roerproces verloopt volautomatisch. Men hoeft alleen maar de ingedienten toe te voegen. HomeCooker neXt is overigens nog een prototype. Wanneer het apparaat op de markt komt is niet berkend.

Ook het koffiezetapparaat Saeco GranBaristo Avanti is gekoppeld aan een app, waarop met virtuele schuifpanelen de smaak kan worden aangepast per kopje koffie.

Verder komen er apps voor de luchtzuiveraar Philips Smart Air Purifier en de AVENT Smart Baby Monitor, waarmee ouders met behulp van de webgestuurde Hue-lampen op afstand het licht kunnen dimmen.

Philips Homecooker app

Philips laat zien dat de vraag naar ontwikkeling van apps de komende jaren alleen maar zal toenemen en omdat apps bijna altijd data uitwisselen met een centrale database, zal de vraag naar totaaloplossingen (portal+mobile+web app) alleen maar toenemen. PortalCMS is klaar voor die toekomst. 

date_range Gepubliceerd op 06-09-2013 09:56
person Albert Bausch
visibility Views: 2678
chat Reacties: 0
thumb_upLikes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren

Zoek op trefwoord

close