Zorg- en familieportaal

Zorg- en familieportaal

Een besloten online omgeving om familieleden interactief te informeren over en betrekken bij de zorgverlening van hun familielid.

Aandacht voor onze zorgbehoevende naasten. Dat is en blijft een prioriteit voor alle direct betrokken verzorgers en familieleden. Onze moderne tijd biedt slimme oplossingen die het organiseren van zorg, inplannen van taken en delen van informatie helpen verbeteren.

Een zorg- en familieportaal op basis van PortalCMS herbergt dan ook diverse handige apps zoals een agenda, foto tijdlijn, logboek, kwaliteitshandboek, incidenten- en urenregistratie. Deze apps zijn snel en makkelijk geconfigureerd met de zorgbehoevende in het centrum van de aandacht.

Denk aan foto's, filmpjes of korte tekstberichtjes met reactiemogelijkheid. Van al deze nieuwtjes kan dagelijks of wekelijks automatisch een activiteitenoverzicht worden gemaild naar de betrokkenen. Is acute communicatie gewenst? Gebruik dan de geïntegreerde sms-functie. 

Voor Verzorgings- en Verpleeghuizen en de Thuiszorg (VVT)

De PortalCMS zorg- en familieportaal apps richten zich op alle zorginstellingen die waarde hechten aan optimale interne en externe communicatie tussen collega's en met de familie. 

Kenmerken

 • done
  Inpasbaar in de meest gangbare workflows
 • done
  Extra aandacht voor beveiliging en privacy door rolgebaseerde autorisatie
 • done
  Overzichtelijke statusoverzichten cliënt voor respectievelijk zorgprofessionals en familie
 • done
  Makkelijk aan te passen aan kwaliteitsrichtlijnen bijvoorbeeld HKZ-trajecten
 • foldergeneral
 • foldermanuals

Log in om te reageren

Zoek op trefwoord

close