Digitaal rapport

Digitaal rapport

Laagdrempelig beheer door trainers en docenten en altijd online toegang tot rapporten door cursisten.

De PortalCMS Resultaatbeheer- en rapportage module blinkt uit door beheer- en gebruiksgemak te combineren met bovengemiddelde flexibiliteit. Cursisten kunnen zo zeer complexe en gepersonaliseerde rapporten ontvangen.

Met deze module kan elke organisatie online gepersonaliseerde voortgangsrapporten bijhouden met ongekende flexibiliteit qua layout en met behoud van consistentie bijvoorbeeld voor meerjaarsrapporten. Naast rapportlayouts kunnen beheerders vakken, periodes en criteria zelf bepalen. De module is geschikt voor beroepsonderwijs en professionele bedrijfsopleiders en kan worden ingepast in bestaande intranets en cursistportalen. De module werkt ook op smartphones en is vooral populair onder HR en opleidingsmanagers.

Voor wie

Opleidings- en onderwijsinstellingen van nagenoeg elke omvang, managers, docenten, trainers, cursisten, etc. Allemaal hebben zij baat bij inzet van de Digitaal Rapport module omdat de resultaatbeheerwerkzaamheden zeer efficiënt en gestroomlijnd ingericht worden en alle betrokkenen altijd inzicht hebben in actuele en meerjaarse rapporten. 

Kenmerken 

 • done
  Geschikt om zeer complexe rapporten mee te beheren
 • done
  Snel en eenvoudiger resultaatinvoer door docenten, trainers en ondersteunend personeel
 • done
  Actueel inzicht voor managers in rapportinvoer en voortgang
 • done
  Direct inzicht in relevante resultaten door alle betrokkenen
 • foldergeneral
 • foldermanuals

Log in om te reageren

Zoek op trefwoord

close