Notificaties

event clear
date_range15-04-2021 17:16
chatReacties:0

ondemand_video

Met de functie notificaties onder team tools bepaalt de Team administrator per content type of teamleden notificaties ontvangen over nieuwe items en nieuwe comments. Content types zijn nieuws, wiki of shoutbox. 
De Portal admin geeft per nieuwscategorie aan of teamleden push notificaties ontvangen voor nieuws van die specifieke nieuwscategorie. 

Notificatie instelling via teamtool Notificaties

Notificatie instelling via categoriebeheer Notificaties 

De gebruiker kan verder ook zelf push notificaties aan of uitzetten via profiel > bewerk profiel > tabblad voorkeuren > voorkeursinstellingen

Gebruikers die een nieuwsartikel volgen ontvangen push notificaties van reacties (comments) op dit artikel. Voor wiki's geldt dat de auteur kan forceren dat ieder teamlid het nieuwe wiki artikel volgt. Hierdoor ontvangen alle teamleden een push notificatie.

De notificatie verschijnt in de mobile app als pushnotificatie en onder de knop notificaties. In de teamwork portal verschijnt de notificatie in de notificatie widget.

Notificaties opruimen

Gebruikers die bijvoorveeld langere tijd niet hebben ingelogd kunnen eenvoudig de notificatielijst opschonen. Dit doe je als volgt:

  • Klik op het  icoontje rechts bovenaan de notificatie widget voor de volledige lijst met notificaties.  • Klik in de menu balk in de checkbox om alle notificaties in een keer te selecteren.  • Klik op de tekst Markeer als gelezen dat naast de checkbox verschijnt om alle aangevinkte items als gelezen te markeren.

Optioneel kan je natuurlijk ook individuele notificaties aanvinken en markeren als gelezen en anderen laten staan. 

Meer over Teamtools weten?

Klik hier om meer (team) tools te bekijken.


comment arrow_drop_down (0)

Log in om te beoordelen

thumb_up Like

Log in om te reageren

1 moment...

Zoek op trefwoord

close