Collectieve inkoop energie Wattch ook in 2013 succes

Collectieve inkoop energie Wattch ook in 2013 succes
Dit jaar heeft Wattch wederom uiterst scherpe energie tarieven weten te bedingen. De tarieven van het voorjaarscollectief 2013 zijn inmiddels bekend. Wattch sloot dit jaar contracten met De Nederlandse Energie Maatschappij en BudgetEnergie waarbij uiterst scherpe tarieven zijn afgegeven. Zowel particulieren als zakelijke gebruikers zijn welkom en kunnen zich nog tot 15 mei a.s. vrijblijvend aanmelden.

Wattch is een onafhankelijke energieadviseur die zich ten doel heeft gesteld goedkopere energietarieven te realiseren voor de verbruiker, deze te bewegen om over te stappen op groene energie, en de overstappers te ondersteunen.  Dit doen zij door geïnteresseerden samen te brengen in een collectief waardoor tarieven kunnen worden gerealiseerd die normaliter weggelegd zijn voor grootverbruikers. Wattch richt zich met haar aanbod verder op groene stroom.  

De website van Wattch is ontwikkeld op basis van PortalCMS en beschikt over een maatwerk calculatie tool om bezoekers snel en effectief de potentiele besparingen voor te rekenen. Alles van informatie verstrekking, kosten calculatie tot initiele aanmeldingen wordt gerealiseerd met PortalCMS.

Meer Weten? 

Wenst u ook te profiteren van de collectieve inkoop voordelen van Wattch bezoek dan de Wattch website. Wanneer u wil weten hoe PortalCMS voor uw organisatie voordeel op kan leveren neem dan met ons contact op.

date_range Gepubliceerd op 29-04-2013 16:53
person Rogier Castricum
visibility Views: 1443
chat Reacties: 0
thumb_upLikes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren

close