PortalCMS scoort met opvallende stand tijdens Business Software Expo

PortalCMS scoort met  opvallende stand tijdens Business Software Expo
Tijdens de Business Software Expo in Ahoy Rotterdam kregen de bezoekers uitleg over Integration as a Service en de nieuwste innovatie: Cloud Paging. Tijdens de beurs kondigde i-Concept het Benelux partnership met Numecent aan.

PortalCMS stal de show met de meest opvallende stand tijdens Business Software Expo. Een mooie PortalCMS boom op een open plek in de (software) jungle.

PortalCMS tijdens BSexpo

De bezoekers kregen uitleg over Integration as a Service en de nieuwste innovatie Cloud Paging.

Op 25 april tijdens de Business Software Expo in Ahoy Rotterdam demonstreerde PortalCMS hoe Integration as a Service werkt: flexibele koppelingen van backoffice systemen met websites, webshops, intra- en extranet alsook met andere bestaande webportals en Software as a Service en Cloud Computing aanbieders.  In het middagprogramma stond een TEDx lezing centraal. De gasten op PortalCMS stand kregen gratis maatwerk: een officieel Oranje EK T-shirt met naam en rugnummer naar keuze en in de eigen maat.

De Business Software Expo organisatie zal via de www.business-software-expo.nl website whitepapers en presentaties publiceren.

 

date_range Gepubliceerd op 25-04-2012 16:16
person Albert Bausch
visibility Views: 2000
chat Reacties: 0
thumb_upLikes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren

close