Case: Nieuwe Nspyre RWD website en huisstijl

Case: Nieuwe Nspyre RWD website en huisstijl

Technisch automatiseerder en dienstverlener Nspyre introduceerde deze week haar vernieuwde huisstijl. De website van Nspyre kreeg een make-over en werd voorzien van responsive web design. De onderliggende PortalCMS technologie maakt dat bezoekers en zoekmachines rijke en dynamische content voorgeschoteld krijgen die optimaal toont op elke PC, Tablet of Smartphone.

Nog beter beheersbaar

Doordat de nieuwe website zich automatisch aanpast aan alle schermgroottes en toestellen is het niet langer nodig meerdere versies van de website parallel aan elkaar te onderhouden. Aparte apps voor iOS, Android en Windows phone worden zo overbodig. Door toepassing van responsive web design (RWD) toont de nieuwe website niet alleen goed op elk toestel, het beheer en de redactie inspanning is nog verder geoptimaliseerd. De onderliggende dynamische website op basis van PortalCMS technologie tenslotte, serveert bezoekers en de bezoekende zoekmachines automatisch de rijke en relevante content.

Meer weten?

Benieuwd hoe uw website met RWD en PortalCMS naar een hoger plan getild kan worden? Neem vrijblijvend contact op en laat u informeren.

date_range Gepubliceerd op 22-05-2013 00:00
person Jan-Willem Reijsenbach
visibility Views: 7028
chat Reacties: 0
thumb_upLikes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren

Zoek op trefwoord

close