Zakelijk gebruik tablet in de lift

Zakelijk gebruik tablet in de lift

Zakelijk gebruik van tablets neemt sterk toe. Eind 2012 registreerde marktonderzoeker Computer Profile al een verviervoudiging van het aantal zakelijk gebruikte tablets ten opzichte van 2011. Recente releases van zakelijke software als SAAS geeft nog eens een extra stimulans.

Apple voert vooralsnog de lijst aan met een marktaandeel van 80%. Samsung staat op de tweede plaatst met 7 %. De adoptie van tablets in de zakelijke markt is sinds 2010 enorm toegenomen. Van nog geen 1% in 2010 naar 9% eind 2011 en de trend lijkt door te zetten.

Typische organisaties die tablets inzetten zijn het MKB (100-500 medewerkers), en lagere overheden en het gerechtelijk apparaat.

SAAS extra stimulans zakelijke tablets

Een toenemend aantal mainstream office applicaties is recent als SAAS uitgebracht. Deze ontwikkeling zal naar verwachting de bruikbaarheid van tablets in de zakelijke setting een extra boost geven.

PortalCMS voegde onlangs de Hyperoffice SAAS suite toe en kan daarmee de office omgeving, zoals bekend van Microsoft Office met Outlook, volledig naar onder andere de iPad en alle smartphones brengen. Binnen een paar uur operationeel en tegen zeer geringe kosten per gebruiker per maand. Meer informatie via portalcms.nl/contact

date_range Gepubliceerd op 04-02-2013 00:00
person Jan-Willem Reijsenbach
visibility Views: 1661
chat Reacties: 0
thumb_upLikes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren

Zoek op trefwoord

close