Gedistribueerde ICT steeds meer de norm

Gedistribueerde ICT steeds meer de norm

Interpolis introduceerde in 1996 de voor Nederland destijds nog onbekende flexplekken in haar nieuwe kantoor te Tilburg. Medewerkers hadden geen eigen werkplek meer, het mobiele werken was geboren. ICT voorzieningen volgen een verglijkbare ontwikkeling. Gedistribueerde ICT vervangt de eigen fysieke plek van bedrijfs ICT voorzieningen.

De fysieke locatie van medewerkers maar tegenwoordig dus ook de ICT voorziening doen er steeds minder toe. Medewerkers werken op verschillende locaties zoals thuis, onderweg of op het kantoor, via het bedrijfsnetwerk of internet met hun applicaties en bestanden.

Veel bedrijven zijn de laatste jaren gaan inzien welke efficiency-, schaalbaarheid- en kostenvoordelen zijn te behalen met deze nieuwe vorm van ICT beheer. Gedistribueerde ICT infrastructuur biedt medewerkers nieuwe voordelen zoals volledig locatie onafhankelijk kunnen werken.

Gedistribueerde ICT is anno 2009 volwassen geworden en niet meer weg te denken. Verreweg de meeste ICT toepassingen draaien moeiteloos decentraal, zijn stabieler dan ooit en stellen medewerkers in staat nog productiever te werken.

PortalCMS biedt een hoogwaardige oplossing om vele decentrale ICT voorzieningen moeiteloos aan elkaar te koppelen en te consolideren. Wil u weten hoe PortalCMS ook voor uw organisatie uw gedistribueerde ICT op een hoger plan kan tillen? Neem dan contact op via 010-4139444 of stuur een e-mail via https://www.portalcms.nl/contact/.

date_range Gepubliceerd op 24-12-2009 00:00
person Jan-Willem Reijsenbach
visibility Views: 1814
chat Reacties: 0
thumb_upLikes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren

Zoek op trefwoord

close